VECKANS NYHET

God jul önskar vi på DokuMera

Snart kommer ett nytt år med nya möjligheter, bland annat möjligheten att börja om på nytt eller att fortsätta på det gamla inslagna spåret. Oavsett hur det nya året börjar är det viktigt att vara utvilad. 

Julen är nämligen en tid för vila och återhämtning. Tid att koppla av, umgås med familj och vänner, men också tid för reflektion. Inte sällan är verkligheten en annan – julen är en tid full av stress och måsten. Ta hand om dig själv i jul. Om du känner att vardagens bestyr blir dig övermäktiga kan du ta del av våra mallar om stress för att varva ner och finna ro, men vi hoppas förstås att du finner julfrid utan dem. 

God jul önskar vi dig från DokuMera!


VECKANS KRÖNIKA

Julbord och julgåva – vet du vad som gäller?

Såväl julbord som julgåvor är uppskattade gester till de anställda. I veckans krönika får du en kort sammanfattning av vilka avdragsregler som gäller avseende julbord och julgåvor i olika situationer. 

LÄS MER >

VECKANS TIPS

Vår julgåva – lagstadgade krav för antal anställda

Många frågar oss om vilka lagstadgade krav som gäller beroende på hur många anställda verksamheten har. För att underlätta denna omfattande kartläggning har vi utarbetat mallen lagstadgade krav – antal anställda – en översikt. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Semester