VECKANS TEST

Testa din begåvning och personlighet

Ett vanligt tillvägagångssätt när man rekryterar personal är att administrera ett begåvningstest tillsammans med ett personlighetstest. Ett begåvningstest mäter maximal prestation, dvs. kandidaten ska genom att anstränga sig för att lösa så många uppgifter som möjligt inom utsatt tid. 

I veckans test har du möjlighet att testa både din begåvning och din personlighet. Klicka här för att komma till testet.


VECKANS NYHET

Undvik problem vid semesterplaneringen

Genom att vara ute i god tid blir det enklare för dig som arbetsgivare att planera verksamheten samtidigt som det underlättar för arbetstagarna då de kan planera sin ledighet. För att undvika konflikter med och mellan medarbetare angående semesterns förläggning är kommunikation A och O. 

LÄS MER >

VECKANS KRÖNIKA

Begåvning, personlighet och rekrytering – hur hänger det ihop?

Ett vanligt tillvägagångssätt när man rekryterar personal är att administrera ett begåvningstest tillsammans med ett personlighetstest. Ett begåvningstest mäter maximal prestation. När personlighet testas är inte maximal prestation i fokus utan typisk prestation - kandidaten svarar på ett antal frågor som mäter hur hen typiskt tänker, känner och agerar i olika situationer.

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Rekrytering
LÄS ÄVEN