VECKANS NYHET

Ledarskap – nytt ämnesområde på DokuMera

Vikten av ett effektivt ledarskap kan inte nog understrykas. Du har säkert hört att ett företag aldrig blir bättre än sina medarbetare. Ledarskapet är av stor betydelse för det mesta i verksamheten, och hur ditt företag utvecklas beror i stor utsträckning på hur du sköter ditt ledarskap.

Genom ditt ledarskap kan du bland annat tydliggöra företagets riktning, öka motivationen hos medarbetarna samt öka kompetensen i företaget. Vi har utvecklat ett antal mallar som hjälper dig att förbättra ditt ledarskap. Några av dessa är checklista trovärdighet i kommunikation, checklista feedback och policy för coaching. Fler mallar inom området hittar du här

Ledarskapet hänger nära samman med medarbetarnas motivation. Som ledare eller chef har du mycket att vinna på att motivera dina medarbetare så att de på ett mer effektivt sätt kan bidra till att nå företagets mål. Vi har ett antal mallar om motivation som du finner här


VECKANS KRÖNIKA

Sju oumbärliga strategier för effektivare grupper

En person kan uträtta mycket, men en grupp av människor kan nå hur långt som helst under rätt förutsättningar. För att en grupp ska bli effektiv krävs att man vet i vilken fas gruppen är och att man arbetar systematiskt för att nå den produktiva fasen.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar hos DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi nya mallar inom bland annat arbetsrätt och ledarskap. Klicka här för att se vilka mallar som nyligen har publicerats på vår hemsida. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Ledarskap