VECKANS NYHET

DokuMeras policydokument – nu kan du få ett utan kostnad

Visste du att du som företagare i vissa fall är skyldig att upprätta policydokument enligt lag? Det är inte alltid som skyldigheten uttrycks i form av att en policy ska upprättas, men i praktiken är det ett vanligt sätt att uppfylla lagstadgade krav. 

Vi har upprättat en översikt över vilka lagstadgade krav som gäller utifrån antalet anställda i verksamheten. Den finner du här. För att göra det enklare för dig att följa reglerna kan du nu få valfritt policydokument av oss utan kostnad. Ta kontakt med oss här och berätta vilken policymall du vill ha. Du som har vår tjänst Företagspaketet kan själv logga in och ladda ned de policydokument du vill ha. 

Erbjudandet ovan gäller till och med den 18 september 2019.


VECKANS FRÅGA

Vad ska en arbetsmiljöpolicy innehålla?

Visste du att alla arbetsgivare som har minst tio anställda är skyldiga att upprätta en arbetsmiljöpolicy? I veckans fråga kan du läsa om vad den ska innehålla och vad du behöver tänka på. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi nya mallar inom hållbarhet. Klicka här för att se vilka mallar som nyligen har publicerats på vår hemsida. 

LÄS MER >