VECKANS NYHET

Resiliens – en viktig del av ditt ledarskap

Känner du till begreppet resiliens? Med resiliens menas förmågan att stå emot förändringar och påfrestningar. Det handlar också om förmågan att utvecklas, förnya sig och anpassa sig. Detta är viktigt för alla företag. Det är bland annat med hjälp av resiliens som vissa företag klarar att bedriva sin verksamhet, trots motgångar och konkurrens.

Som företagare kan du förbättra ditt ledarskap, din resiliens och i förlängningen också medarbetarnas resiliens. DokuMera har många nya mallar om ledarskap, däribland resiliens, som kan hjälpa dig att förbättra ditt ledarskap och din organisation. Vill du mäta din egen resiliens? Ta del av vår mall Självskattning bygga personlig resiliens. Vi har också mallar om teamarbete och motivation. Fler mallar om ledarskap finner du här.

I veckans krönika kan du läsa mer om vad resiliens innebär och hur du kan ha nytta av det i ditt företag. 


VECKANS KRÖNIKA

Resiliens – förmågan att studsa tillbaka med ett leende

Förmågan att komma tillbaka starkare efter ett nederlag, ett ord på modet och ett eftertraktat tillstånd. Då det är ett modeord får jag just nu en massa erbjudanden om hur jag kan utveckla min resiliens. Metoder och tekniker som gör att jag från och med nu tar alla motgångar med en klackspark, växer av mina motgångar och att varje förlust gör mig starkare och starkare.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi nya mallar i form av samtalsunderlag. Klicka här för att se vilka mallar vi har om samtalsunderlag.  

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Resiliens