VECKANS NYHET

Kickoff – så ökar du motivationen bland medarbetarna

Den här veckan har de flesta kommit tillbaka från julledigheten, och det är vanligt att ett nytt verksamhetsår eller projekt börjar med en aktivitet, en så kallad kickoff.  Syftet med en kickoff är att medarbetarna ska förstå vad syftet och målet med ett visst arbete eller projekt är samt vilken roll de själva spelar och vad som förväntas av dem. Det finns mycket att vinna på att alla arbetar effektivt för att nå samma mål. 

En väl anordnad kickoff ger medarbetarna möjlighet att tänka igenom hur de ska lägga upp sina arbeten och förutse samt hantera problem innan de uppstår. När du planerar din kickoff är det viktigt att du är medveten om dess syfte. Du måste också planera in lämpliga aktiviteter och säkerställa att alla medarbetare är medvetna om syftet med kickoffen. Då ökar sannolikheten att kickoffen blir lyckad. 

En kickoff handlar till mycket stor del om motivation. Ta del av våra mallar som hjälper dig att motivera dina medarbetare. Vi har bland annat mallarna Checklista motivationsarbete, Inventering brist på motivation och Syfte, Vision och Mål. Fler mallar inom området hittar du här


VECKANS FRÅGA

Vi har uppdaterat alla våra mallar - nu även med nya lagar och regler från den 1 januari 2020

Varje år träder ett antal nya lagar och regler i kraft. Här nedan har vi listat några av alla de lagar som trädde i kraft den 1 januari i år. Vi har naturligtvis uppdaterat våra mallar så att de överensstämmer med de nya lagarna och reglerna. Vi har också årsuppdaterat samtliga av våra mallar, så att du kan känna dig trygg med att mallarna är uppdaterade utifrån de krav som ställs och förändringar som sker. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom arbetsmiljö. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Motivation