VECKANS NYHET

Coronaviruset – det här gäller på arbetsplatsen

Coronaviruset fortsätter att sprida sig i världen, och oron är stor bland såväl arbetstagare som arbetsgivare. Hur kan man skydda sig? Vilka förhållningssätt ska gälla på arbetsplatsen? Vilka åtgärder är arbetsgivaren skyldig att vidta? 

Vi har fått många frågor om vad som gäller, och därför har vi upprättat flera mallar som bland annat kan hjälpa dig att minska riskerna för smittspridning samt ge svar på vilka åtgärder en arbetsgivare bör och ska vidta. Just nu kan du ladda ner våra mallar Checklista - corona och arbetsgivares ansvar, Checklista förhindra smitta på arbetsplatsen, Policy för förhindrande av smitta och Riskbedömning – coronavirus utan kostnad. 


VECKANS FRÅGA

Vilka är symptomen på coronaviruset?

Förutom sars, mers och covid 19-coronavirus som kan orsaka svår nedre luftvägsinfektion med komplikationer i flera organ, bland annat njursvikt, så ger infektion med övriga coronavirus milda förkylningssymptom, hosta, halsont och feber

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Mallar om förhindrande av smitta

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar om hur du kan förhindra smittspridning på arbetsplatsen. Klicka här för att se dessa mallar.

LÄS MER >