VECKANS NYHET

Varsel och arbetsbrist – rabatt på Företagspaketet

Coronavirusets spridning har resulterat i utebliven eller kraftigt påverkad försäljning hos många företag, och än så länge är det ovisst hur omfattande och långtgående förlusterna kan bli. Det är också ovisst vilka stödåtgärder som kan komma att aktualiseras.

Just nu är det många arbetsgivare som inte finner andra alternativ än att varsla och säga upp sin personal på grund av arbetsbrist. Just nu är det många som laddar ner våra mallar om varsel och arbetsbrist. Det är mycket att tänka på när en arbetstagare ska varslas eller sägas upp på grund av arbetsbrist, så ta gärna del av de olika mallarna så att du inte missar några av dina lagstadgade skyldigheter.

Många känner en stor osäkerhet för framtiden just nu, och därför erbjuder vi en rabatt på 750 kronor till dig som köper vår tjänst Företagspaketet. Ta kontakt med oss här, så att vi kan berätta mer om hur vi kan hjälpa dig i ditt företagande. 


VECKANS FRÅGA

Vad innebär arbetsbrist?

Arbetsbrist är en saklig grund som kan åberopas när en arbetsgivare vill säga upp en arbetstagare. Arbetsbristen kan uppstå på grund av flera olika anledningar så som minskad försäljning, ny teknik eller arbetsmetod m.m. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom friskvård och hälsa. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Anställning - upphörande