VECKANS NYHET

Korttidspermittering – vi har mallarna du behöver

Just nu är det många som undrar vad reglerna om korttidspermittering (eller korttidsarbete som det egentligen heter) faktiskt innebär. Korttidsarbete innebär att arbetsgivarens lönekostnader kan minska med hälften samtidigt som arbetstagaren får 90 procent av lönen. 

Vi vill göra det enkelt för dig att förstå vad som gäller, och har därför upprättat mallarna checklista permittering, avtal om korttidspermittering samt besked om permittering.

Vill du veta mer om vilka krav som ställs på dig som arbetsgivare för att få stöd samt vilka arbetstagare som omfattas? Det och mycket mer kan du läsa om i avsnittet Veckans fråga nedan. 


VECKANS FRÅGA

Korttidsarbete – så här får du ekonomiskt stöd

Vad innebär kraven i praktiken? Vilka arbetsgivare och arbetstagare omfattas egentligen? Vad ska ett avtal om korttidsarbete innehålla? Vad bör man i övrigt tänka på? Vår samarbetspartner  har upprättat en e-kurs som ger dig svaren.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom korttidspermittering. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Permittering