VECKANS NYHET

Har du hunnit med årets semesterplanering?

Även om det känns långt kvar till sommarsemestern så är det hög tid att börja planera för den, trots att du kanske har många andra viktiga frågor att tänka på just nu. Att få ihop semesterschemat till allas belåtenhet är inte det lättaste när juli månad är de flestas semesterfavorit. Det är lätt hänt att konflikter uppstår.

Genom att vara ute i god tid blir det enklare för dig som arbetsgivare att planera verksamheten samtidigt som det underlättar för arbetstagarna att planera sin ledighet. För att undvika konflikter med och mellan medarbetare angående semesterns förläggning är kommunikation A och O. Är det många som vill ha semester ungefär samtidigt och det är en omöjlighet för en fungerande verksamhet krävs en dialog och ett givande och tagande sinsemellan. Ta del av våra mallar semesterplanering, ledighetsansökan och semesterpolicy så att du kan börja planera semestern redan nu. 

På semestern är det många som på olika sätt vill ta hand om sig. Just nu bjuder vi därför på valfri mall inom kategorin friskvård och hälsa. Skriv till oss här och berätta vilken mall du vill ha, så hjälper vi dig. Du som har vår tjänst Företagspaketet kan själv ladda ner de mallar du vill ha.

Erbjudandet gäller till och med den 29 april 2020.  


VECKANS KRÖNIKA

Så här håller du ditt immunförsvar på topp!

Vill du veta hur du kan hålla ditt immunförsvar på topp och vad du kan göra för att förbättra det? I veckans krönika får du tips och råd av näringsfysiologen Martin Brunnberg på Svenska Näringsakademin. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom kvalitetssäkring. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >