VECKANS NYHET

Strukturera dina arbetsmetoder med våra årshjul – nu får du ett utan kostnad

Tycker du att det är svårt att hålla koll på hur du och dina anställda bör jobba för att det ska bli så korrekt och effektivt som möjligt? I så fall är du inte ensam. Som företagare behöver du vidta många åtgärder inom vitt skilda områden, och inte sällan är kunskaperna inom de olika områdena ganska låg. Därför har vi upprättat årshjul inom de områden där du behöver vidta särskilt många åtgärder. 

Våra årshjul hjälper dig att sprida ut alla uppgifter och åtgärder som behöver utföras och vidtas under året, så att du enklare kan planera din arbetstid och förenkla dina arbetssätt.  

Just nu får du ett av våra årshjul här nedan utan kostnad. Skriv till oss här och berätta vilket du vill ha, så hjälper vi dig. Du som har vår tjänst Företagspaketet kan själv ladda ner de mallar du vill ha. 

Årshjul för företagare 
Årshjul anställda i företaget 
Årshjul arbetsmiljö 
Årshjul styrelsearbete 
Årshjul GDPR 
Årshjul brandskydd 
Årshjul informationssäkerhet 
Årshjul ekonomiarbete 

Erbjudandet gäller till och med den 6 maj 2020. 


VECKANS KRÖNIKA

Stärk immunförsvaret med yoga och meditation

Vill du veta hur du kan förbättra ditt immunförsvar med hjälp av yoga och meditation? I veckans krönika får du tips och råd av Sara Emilionie, DokuMeras expert inom yoga.  

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >