VECKANS NYHET

Glöm inte bort att coacha dina medarbetare – tänk på det här

Visste du att många arbetstagare lämnar sin arbetsplats på grund av sin chef? För dig som är chef eller på annat sätt leder andra människor är det mycket viktigt att regelbundet coacha och motivera dina medarbetare, så att de känner sig uppskattade och ges möjlighet och förutsättningar att utveckla sig själva och förbättra sina prestationer. Det gäller särskilt i tider när många jobbar hemifrån och antalet fysiska möten är få. Som ledare måste du alltid visa att du bryr dig och engagerar dig i dina medarbetare.

För att hjälpa dig att coacha och motivera dina medarbetare har vi utarbetat ett stort antal mallar om coaching, motivation och balans. Ta gärna del av våra mallar Livshjul för bättre balans, Coachingplan, Frågeformulär förstå varför du vill nå dina mål och Frågeformulär identifiera dina mål. Fler mallar inom området hittar du här


VECKANS FRÅGA

Vad gäller om avtal och force majeure under coronapandemin?

Det första man ska notera när man börjar analysera frågan är att vi i Sverige inte har någon allmän reglering av force majeure som gäller för alla typer av avtal. Det betyder att det råder stor osäkerhet om vad som gäller om exempelvis en tjänst inte kan utföras på grund av pandemin eller de myndighetsbeslut som fattats i dess spår.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Coaching och mental träning