VECKANS NYHET

Distansarbete eller återgång till arbetsplatsen? Vi har mallarna du behöver

Semestern är över för de flesta, men i år är det inte lika självklart att låta medarbetarna komma tillbaka till arbetsplatsen efter sommarledigheten. Folkhälsomyndigheten rekommenderar att de som har möjlighet att arbeta hemma fortsätter med det även under hösten. 

Detta innebär att du som arbetsgivare behöver ta ställning till vad som ska gälla på din arbetsplats. Ska distansarbete vara tillåtet och vilka regler ska i så fall gälla? Vad behöver man tänka på om arbetstagarna faktiskt ska återgå till arbetsplatsen i stället för att jobba hemifrån? Hur ska anställningsintervjuer på distans gå till? 

Vi har mallarna du behöver för att komma igång. Ta därför gärna del av våra mallar Avtal distansarbete, Checklista återgång till arbetsplatsen och Checklista anställningsintervju på distans så att du kan ta ställning till vad som ska gälla på din arbetsplats. 


VECKANS TIPS

Så här kan du skydda dig mot IT-brottslighet

Det är sannolikt att många även fortsättningsvis kommer att jobba hemifrån, och det innebär att riskerna för cyberbrottslighet av olika slag kommer att vara fortsatt hög. Även om det kanske inte är möjligt att helt skydda sig mot IT-brottslighet kan företag minska sin exponering för det genom att upprätthålla en effektiv strategi för cybersäkerhet med ett försvar på djupet. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Distansarbete