VECKANS TIPS

Dags att komma igång? Vi har tusentals mallar – just nu med rabatt

Nu när de flesta kommit tillbaka från semestern finns det mycket att ta tag i: introduktion av nyanställda, arbetsmiljö, medarbetarsamtal och kontraktsskrivning. Oavsett vad du behöver hjälp med har vi mallarna som underlättar det praktiska arbetet för dig. 

Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att driva företag. Därför erbjuder vi just nu en rabatt på 1 000 kronor när du köper vår tjänst Företagspaketet. Erbjudandet gäller för dig som inte redan har tjänsten. Med hjälp av tjänsten kan du enkelt ta del av våra tusentals mallar av olika slag under ett helt år.  

Vill du förenkla ditt arbete så är det Företagspaketet du behöver. Ta kontakt med oss här, så hjälper vi dig att komma igång redan idag.

Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti 2020. 


VECKANS NYHET

Här är mallarna på engelska som du behöver

Affärslivet blir alltmer komplext och internationaliserat, och de flesta av oss har åtminstone någon leverantör eller samarbetspartner med engelska som arbetsspråk. När du behöver ett avtal eller annat underlag är det tryggt att veta att vi har många mallar på engelska som kan underlätta det praktiska arbetet för dig.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar på engelska. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >