VECKANS NYHET

Här är mallarna på engelska som du behöver

Affärslivet blir alltmer komplext och internationaliserat, och de flesta av oss har åtminstone någon leverantör eller samarbetspartner med engelska som arbetsspråk. När du behöver ett avtal eller annat underlag är det tryggt att veta att vi har många mallar på engelska som kan underlätta det praktiska arbetet för dig.

Till våra mest nedladdade mallar på engelska hör samarbetsavtal, affärsplan, skuldebrev, aktieägaravtal och anställningsavtal. Vår mall om lagstadgade krav utifrån antal anställda är också mycket populär. Fler mallar på engelska hittar du här

Just nu kan du få valfri engelsk mall av oss utan kostnad. Ta kontakt med oss här och berätta vilken du vill ha, så hjälper vi dig. Du som har vår tjänst Företagspaketet kan själv ladda ner du mallar du vill ha.

Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti 2020. 


VECKANS TIPS

Dags att komma igång? Vi har tusentals mallar – just nu med rabatt

Nu när de flesta kommit tillbaka efter semestern finns det mycket att ta tag i: introduktion av medarbetare, arbetsmiljö, medarbetarsamtal och kontraktsskrivning. Oavsett vad du behöver hjälp med har vi mallarna som underlättar det praktiska arbetet för dig. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar på engelska. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >