VECKANS NYHET

Styrelsearbete – har du tagit del av vår styrelsehandbok?

Styrelsearbete kan vara både tidskrävande och komplicerat. Frågorna är många – när bör man ha en styrelse, hur tillsätter man rätt personer, hur mycket ska de ha i ersättning och hur ska det praktiska styrelsearbetet gå till?

Vi hr många mallar om styrelsearbete, bland annat Checklista sökning ny styrelseledamot och Intervjufrågor rekrytering av styrelseledamot. Vi har också vår mall Styrelsehandbok som hjälper dig att strukturera, effektivisera och förbättra ditt styrelsearbete. Med hjälp av handboken riskerar du inte att missa praktiskt betydelsefulla mallar som kan hjälpa dig i ditt arbete. 

Vill du läsa mer om när det är lämpligt att ha en styrelse, hur man tillsätter rätt personer och vilken ersättning som är lämplig? Det kan du läsa om i vår mall PM Styrelser i ägarledda företag. Fler mallar om styrelsearbete hittar du här


VECKANS KRÖNIKA

Feberkontroll i dörren och avvisning vid misstänkt Covid-19-smitta?

Vi har alla sett bilderna från omvärlden där maskerade människor står med något som liknar en fartkamera och mäter temperaturen på människor som går in i lokalen. Får man som arbetsgivare i Sverige mäta kroppstemperaturen på sina anställda på detta sätt?

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Styrelsearbete
LÄS ÄVEN