VECKANS NYHET

Hög tid för budgetering – har du sett vår ekonomihandbok?

Har du upprättat en budgetplan för din verksamhet? Om inte så är det hög tid att göra det nu. En budget kan beskrivas som en prognos över framtida planerade ekonomiska händelser, och ju mer du organiserar din ekonomiska situation, desto mindre behöver du oroa dig för den. I bästa fall kan tryggheten och stabiliteten som planeringen medför ge ditt företag möjlighet att utvecklas.

Vi har många mallar om budgetering och ekonomi. Varför inte ta del av vår Personalkostnadsbudget och Intäktsbudget? För dig som vill ta ett mer samlat grepp om företagets ekonomi kan vi rekommendera vår Ekonomihandbok. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att påbörja eller förbättra ditt företags ekonomihantering kan du just nu ladda ner mallen Årshjul ekonomiarbete utan kostnad. Fler mallar inom ekonomi hittar du här

Vi vill också passa på att berätta om vår nya sakkunniga, Lili Öst, som är verksam som förändringsledare och transformational coach. Hon har både år 2019 och 2020 utsetts till en av Sveriges 100 mest populära föreläsare. I veckans krönika kan du läsa en av hennes texter.


VECKANS KRÖNIKA

Magkänsla och motivation – hur hänger det ihop?

Många, faktiskt på tok för många lyssnar inte på sin magkänsla alls. De har den, de känner på den - men tar inte in att de har allt att vinna på att faktiskt också lyssna på den och följa den. Om du tänker tillbaka i ditt eget liv. Har du haft några situationer där du haft en stark känsla i magen samtidigt som ditt förnuft har sagt en annan sak, - vilken av de två har du lyssnat på?

LÄS MER >

VECKANS TIPS

Så här kan du stärka ditt immunförsvar på naturlig väg

Vi vet att ingen tycker om att vara sjuk, men det finns många naturliga sätt att stärka sin motståndskraft mot sjukdom och hålla sig frisk. Här får du ett antal tips.

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Ekonomi och redovisning
LÄS ÄVEN