VECKANS NYHET

Lagstadgade krav utifrån antalet anställda – här är listan

Har du en eller flera anställda i företaget? I så fall är du väl medveten om att det finns mycket att tänka på. Du har många skyldigheter att uppfylla enligt lag, men du har också en lång rad andra viktiga frågor att tänka på, såsom att motivera dina medarbetare och få dem att vilja stanna kvar i företaget. 

Känner du också att det ibland kan vara svårt att veta vad som behöver göras och hur man kan arbeta för att följa alla måsten och borden? Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att fullgöra dina skyldigheter. Därför har vi upprättat en lista över lagstadgade skyldigheter utifrån antalet anställda. Du kan ladda ner den utan kostnad här

Varför inte också ta del av vårt årshjul om anställning där vi beskriver de viktigaste områdena och frågorna att se över gällande dina anställda? Med hjälp av årshjulet kan du enkelt strukturera och uppfylla dina skyldigheter och övriga åtaganden gentemot dina anställda. Du kan just nu ladda ner mallen utan kostnad här


VECKANS FRÅGA

Måste en arbetsgivare upprätta policydokument?

Med begreppet policy åsyftas de grundprinciper som ska ligga till grund för ett företags beslut. Det finns många viktiga anledningar till varför ett företag bör arbeta med policydokument. Inom många områden finns det lagkrav som företaget måste följa och för att uppfylla dessa krav måste en policy (eller liknande dokumentation) för området upprättas.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
Allmänna lagkrav