VECKANS NYHET

Har du sett våra nya mallar om ISO 45001 – kvalitetssäkring inom arbetsmiljö?

ISO 45001 är en internationell ledningssystemstandard för arbetsmiljö. Standarden är ett verktyg för organisationer att arbeta systematiskt med att stärka den fysiska och sociala hälsan på arbetsplatsen. Den hjälper organisationer med systematiskt arbetsmiljöarbete och ställer bland annat krav kring säkerhet, psykosocial arbetsmiljö, ledningens engagemang och medarbetarnas delaktighet. 

Vi har fått många frågor och önskemål om mallar gällande ISO 45001, och nu har vår samarbetspartner och expert inom ISO och kvalitetssäkring, Viveca Ring på ISO-Konsult AB, hjälpt oss i framtagandet av många mallar inom området. 

Det kan vara svårt att veta var i kvalitetssäkringsarbetet det är lämpligt att börja, så vi rekommenderar dig att börja med våra mallar Processbeskrivning för arbetsmiljöledning och vår Handbok för kvalitetssäkring enligt ISO 45001. När du har förstått vad som behöver göras finner du en stor mängd mallar här som hjälper dig att kartlägga och dokumentera ditt arbete. 


VECKANS FRÅGA

Hur ska man strukturera en projektgrupp inom ISO-arbetet?

Det är lämpligt att man bemannar projektet med medarbetare från de flesta avdelningar/divisioner/produktområden och vid behov externa deltagare. Alla nivåer, alltifrån ledningen till verkstadsgolvet, gärna med följande struktur

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom kvalitetssäkring. Klicka här för att se några av dem. 

LÄS MER >
RELATERADE KATEGORIER
ISO 45001