VECKANS NYHET

Till dig som inte hunnit strukturera ditt år ännu – här kommer räddningen!

Som företagare råder det ingen brist på arbetsuppgifter, lagstadgade skyldigheter och andra åtaganden som måste utföras. Dessa är ofta så många till antalet att det kan vara svårt att hinna med dem. Därför har vi upprättat ett årshjul med de viktigaste områdena för dig som företagare. 

Med hjälp av årshjulet får du förslag på i vilken ordning du kan arbeta med olika områden och frågor under året. På så sätt minskar du risken för att viktiga områden glöms bort eller inte hinns med. De allra flesta åtgärderna som anges i årshjulet kan förstås utföras när som helst under året, men genom att följa årshjulet blir det enklare att hålla koll på vad som har gjorts och vad som behöver göras i fortsättningen. I årshjulet finner du också förslag på vilka mallar som kan vara lämpliga att använda för de olika uppgifterna/skyldigheterna för respektive månad.

Varför inte underlätta ditt företagande redan idag? Ladda ned årshjulet utan kostnad här, så att du kan planera och effektivisera ditt arbete på en gång. 


VECKANS FRÅGA

Hur viktigt är det med presentationsteknik i säljmöten?

Hur förbereder man sig för ett möte och vad behöver man lära sig om presentationsteknik innan sina möten? Varför är det viktigt att ha inhämtat grundkunskaper i presentationsteknik?

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom företagssäkerhet. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >