VECKANS NYHET

Strukturera nästa års arbete med hjälp av våra årshjul – nu får du ett utan kostnad!

Tycker du att det är svårt att hålla koll på hur du och dina anställda bör jobba för att det ska bli så korrekt och effektivt som möjligt? I så fall är du inte ensam. Som företagare behöver du vidta många åtgärder inom vitt skilda områden, och inte sällan är kunskaperna inom de olika områdena ganska låg. Därför har vi upprättat årshjul inom de områden där det finns extra mycket att tänka på.  

Våra årshjul hjälper dig att sprida ut alla uppgifter och åtgärder som behöver utföras och vidtas under året, så att du enklare kan planera din arbetstid och förenkla dina arbetssätt. Varför inte passa på att använda dig av dessa inför det kommande året, så att du får en så effektiv och produktiv start som möjligt på det nya året? 

Just nu får du ett av våra årshjul här nedan utan kostnad. Skriv till oss här och berätta vilket du vill ha, så hjälper vi dig. Du som har vår tjänst Företagspaketet kan själv ladda ner de mallar du vill ha. 

Årshjul för företagare 
Årshjul anställda i företaget 
Årshjul arbetsmiljö 
Årshjul styrelsearbete 
Årshjul GDPR 
Årshjul brandskydd 
Årshjul informationssäkerhet 
Årshjul ekonomiarbete 

Erbjudandet gäller till och med den 14 december 2020. 


VECKANS FRÅGA

Kan en arbetsmiljöuppgift delegeras?

Arbetsgivaren har alltid det övergripande ansvaret för att arbetsmiljölagstiftningen följs. Vanligtvis representeras arbetsgivaren av den högste chefen i organisationen och denne har då ansvar för att arbetsmiljöansvaret verkställs i organisationen. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se några av dem. 

LÄS MER >