NYTT PÅ DOKUMERA

DokuMeras julgåva – 50 000 kronor till SOS Barnbyar

Nu är det snart jul, och varje år brukar vi på DokuMera ge dig som har vår tjänst Företagspaketet en julgåva som tack för året som varit.

I år har vi bestämt oss för att göra ett undantag, och skänker i stället 50 000 kronor till SOS Barnbyar; i hopp om att fler barn ska få en bättre och tryggare vardag med mer omsorg och kärlek.

Vi vill passa på att tacka dig som kund till DokuMera – utan dig hade vår gåva inte varit möjlig att ge. Vi vill också passa på att önska dig en riktigt god jul!


VECKANS NYHET

God jul önskar vi på DokuMera!

Snart är det dags för ett nytt år med nya möjligheter, och just i år är det nog många som önskar lägga det gångna året bakom sig så snart som möjligt. Oavsett hur det nya året börjar är det viktigt att vara utvilad. 

LÄS MER >

VECKANS KRÖNIKA

Arbetsrättsliga nyheter för 2021

Så här i december är det på sin plats att fundera på vilka arbetsrättsliga förändringar som du som företagare behöver förhålla dig till 2021. Året har varit mycket händelserikt på arbetsrättens område av tre skäl: avtalsrörelsen, förhandlingar om ny LAS och offensiva åtgärder från staten med anledning av pandemin.

LÄS MER >