VECKANS NYHET

God jul önskar vi på DokuMera!

Snart är det dags för ett nytt år med nya möjligheter, och just i år är det nog många som önskar lägga det gångna året bakom sig så snart som möjligt. 

Oavsett hur det nya året börjar är det viktigt att vara utvilad. I den bästa av världar är julen en tid för vila och återhämtning; en tid för gemenskap med nära och kära –  men inte sällan är verkligheten den motsatta; full av stress och måsten. Vi hoppas att du har möjlighet att ta hand om dig och dina nära i år. Om du känner att vardagens bestyr blir dig övermäktiga kan du ta del av våra mallar om stress för att varva ner och finna ro, men vi hoppas förstås att du finner julfrid utan dem. 

Om du fortfarande inte känner dig färdig med verksamhetsplaneringen inför kommande år rekommenderar vi att du tar hjälp av våra årshjul, exempelvis gällande ekonomi, personal och arbetsmiljö

Detta är vårt sista nyhetsbrev för det här året, men vi jobbar som vanligt ytterligare någon vecka innan vi också tar julledigt. 

God jul önskar vi dig från DokuMera!


VECKANS KRÖNIKA

Arbetsrättsliga nyheter för 2021

Så här i december är det på sin plats att fundera på vilka arbetsrättsliga förändringar som du som företagare behöver förhålla dig till 2021. Året har varit mycket händelserikt på arbetsrättens område av tre skäl: avtalsrörelsen, förhandlingar om ny LAS och offensiva åtgärder från staten med anledning av pandemin.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

DokuMeras julgåva – 50 000 kronor till SOS Barnbyar

Nu är det snart jul, och varje år brukar vi på DokuMera ge dig som har vår tjänst Företagspaketet en julgåva som tack för året som varit. I år har vi bestämt oss för att göra ett undantag, och skänker i stället 50 000 kronor till SOS Barnbyar; i hopp om att fler barn ska få en bättre och tryggare vardag med mer omsorg och kärlek.

LÄS MER >