VECKANS NYHET

Vi har uppdaterat alla våra mallar - nu även med nya lagar och regler från den 1 januari 2021

Varje år träder ett antal nya lagar och regler i kraft, och du kan känna dig trygg med att vi har uppdaterat våra mallar så att de överensstämmer med de nya reglerna. 

Nu i början av det nya året vill vi tipsa dig om våra årshjul. Med hjälp av dem kan du enkelt planera och strukturera ditt arbete under året, vilket minskar risken för att du glömmer bort viktiga frågor som måste ses över samtidigt som det ökar dina möjligheter att effektivisera dina rutiner. Se därför till att få en bra start på året genom att göra det enklare både för dig själv och dina medarbetare. Vi har årshjul inom följande områden:

Årshjul för företagare 
Årshjul anställda i företaget 
Årshjul ekonomiarbete 
Årshjul Arbetsmiljö 
Årshjul GDPR
Årshjul styrelsearbete 
Årshjul brandskydd 
Årshjul informationssäkerhet 


VECKANS FRÅGA

Vad ska arbetsgivaren tänka på vid distansarbete?

Som arbetsgivare finns det många frågor att ta ställning till när medarbetarna ska jobba på distans. Det mest grundläggande är att upprätta en policy för distansarbete, men det finns annat som också behöver ses över. Här nedan följer några frågor som behöver ses över/regleras.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 


LÄS MER >