VECKANS NYHET

Dokument på engelska – vi har mallarna du behöver

Affärslivet blir alltmer komplext och internationaliserat, och de flesta av oss har åtminstone någon leverantör, samarbetspartner eller kollega med engelska som arbetsspråk. När du behöver ett avtal eller annat underlag är det tryggt att veta att vi har många mallar på engelska som kan underlätta det praktiska arbetet för dig.

Till våra mest nedladdade mallar på engelska hör Samarbetsavtal, Affärsplan, Aktieägaravtal och Anställningsavtal tillsvidareanställning. Andra populära mallar på engelska är Fullmakt att ingå avtal, Policy för distansarbete, Enkelt skuldebrev, Löpande skuldebrev och Anställningsavtal provanställning. Fler mallar på engelska hittar du här

Just nu kan du få valfri engelsk mall av oss utan kostnad. Ta kontakt med oss här och berätta vilken du vill ha, så hjälper vi dig. Du som har vår tjänst Företagspaketet kan själv ladda ner du mallar du vill ha.


VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Vilka avtal bör jag som företagare upprätta?

Som företagare kommer du med tiden att ingå många olika typer av avtal. Några få exempel på olika avtalstyper är anställningsavtal, sekretessavtal, kundavtal, konsultavtal och personuppgiftsbiträdesavtal. Beroende på omfattning och inriktning på verksamheten kan betydligt fler avtal komma i fråga. 

LÄS MER >

VECKANS TIPS

Dokumentmallar på engelska – vilka saknar du?

Temat för veckans nyhetsbrev är engelska mallar. Numera har nästan alla företag någon form av avtal eller annat dokument på engelska, och vi har många mallar upprättade på engelska som kan underlätta ditt arbete samtidigt som du sparar mycket tid.   

LÄS MER >