VECKANS TIPS

Dokumentmallar på engelska – vilka saknar du?

Temat för veckans nyhetsbrev är engelska mallar. Numera har nästan alla företag någon form av avtal eller annat dokument på engelska, och vi har många mallar upprättade på engelska som kan underlätta ditt arbete samtidigt som du sparar mycket tid.   

Vi strävar alltid efter att göra ditt arbete enklare och effektivare, och många av de mallar vi upprättar sker enligt önskemål från våra kunder. Därför vill vi gärna veta vilka mallar du behöver på engelska. Skriv till oss här och berätta, så hjälper du oss att förbättra vårt utbud av mallar! 


VECKANS NYHET

Dokument på engelska – vi har mallarna du behöver

Affärslivet blir alltmer komplext och internationaliserat, och de flesta av oss har åtminstone någon leverantör, samarbetspartner eller kollega med engelska som arbetsspråk. När du behöver ett avtal eller annat underlag är det tryggt att veta att vi har många mallar på engelska som kan underlätta det praktiska arbetet för dig.

LÄS MER >

VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Vilka avtal bör jag som företagare upprätta?

Som företagare kommer du med tiden att ingå många olika typer av avtal. Några få exempel på olika avtalstyper är anställningsavtal, sekretessavtal, kundavtal, konsultavtal och personuppgiftsbiträdesavtal. Beroende på omfattning och inriktning på verksamheten kan betydligt fler avtal komma i fråga. 

LÄS MER >