VECKANS TIPS

DokuMeras Företagarhandbok – så blir du en bättre företagare

Vill du bli en ännu bättre företagare? Vi tänkte väl det, och i så fall bör du beställa DokuMeras nyligen utgivna Företagarhandbok. I handboken får du konkreta tips och råd av oss i frågor som berör alla företagare, vare sig du vill följa lagstadgade krav, bli en bättre chef, upprätta avtal, motivera dina medarbetare, förbättra arbetsmiljön eller något helt annat.

Vi vill hjälpa dig att effektivisera och strukturera ditt företagande, men framför allt vill vi hjälpa dig att göra rätt. Det speciella med den här handboken är att den också innehåller praktiska dokumentmallar som hjälper dig att göra det som beskrivs i handboken. Vi har inte hittat många handböcker som innehåller detta ovärderliga stöd för dig som företagare, det var också därför som vi bestämde oss för att skriva denna handbok.

Vill du också bli en ännu bättre företagare? Beställ i så fall vår Företagarhandbok. Du kan läsa ett introduktionskapitel i boken samt beställa den här.


VECKANS NYHET

Fortsatt distansarbete eller återgång till arbetsplatsen? Här är mallarna du behöver

De flesta har kommit tillbaka från sommarledigheten, och för vissa gäller fortsatt distansarbete medan andra har bestämt sig för att återgå till den ordinarie arbetsplatsen. Folkhälsomyndigheten rekommenderar för närvarande hemarbete i den mån det är möjligt, men det är arbetsgivaren som bestämmer var arbetet ska utföras. 

LÄS MER >

VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Kan arbetsgivaren kräva att arbetstagare vaccinerar sig?

För närvarande har nästan 60 % av befolkningen över 18 år blivit fullvaccinerad mot covid-19. Kan en arbetsgivare kräva att arbetstagarna på arbetsplatsen vaccinerar sig mot covid-19? Denna fråga och flera andra svarar vår jurist på i Veckans fråga. 

LÄS MER >