VECKANS NYHET

Hög tid för budgetering – har du sett vår ekonomihandbok?

Har du upprättat en budgetplan för din verksamhet? Om inte så är det hög tid att göra det nu. En budget kan beskrivas som en prognos över framtida planerade ekonomiska händelser, och ju mer du organiserar din ekonomiska situation, desto mindre behöver du oroa dig för den. I bästa fall kan tryggheten och stabiliteten som planeringen medför ge ditt företag möjlighet att utvecklas.

Vi har många mallar om budgetering och ekonomi. Varför inte ta del av vår Personalkostnadsbudget och Intäktsbudget? För dig som vill ta ett mer samlat grepp om företagets ekonomi kan vi rekommendera vår Ekonomihandbok. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att påbörja eller förbättra ditt företags ekonomihantering kan du just nu ladda ner mallen Årshjul ekonomiarbete utan kostnad. Fler mallar inom ekonomi hittar du här


VECKANS KRÖNIKA

Arbetsjuridiken efter corona – vad gäller?

Under pandemin har vi snabbt förändrat arbetslivet. En ökad grad av digitalisering och krav på distansarbete har skapat ett förändrat arbetsliv och nya frågeställningar inom arbetsrätten. I veckans krönika berättar Michael Jensen på Arbetsrättsbyrån MBL 11 vad som gäller. 

LÄS MER >

VECKANS TIPS

DokuMeras Företagarhandbok – så blir du en bättre företagare

Vill du bli en ännu bättre företagare? Vi tänkte väl det, och i så fall bör du beställa DokuMeras nyligen utgivna Företagarhandbok. I handboken får du konkreta tips och råd av oss i frågor som berör alla företagare, vare sig du vill följa lagstadgade krav, bli en bättre chef, upprätta avtal, motivera dina medarbetare, förbättra arbetsmiljön eller något helt annat.

LÄS MER >