VECKANS NYHET

Förbered inför det nya året med hjälp av DokuMeras handböcker

Många företagare sitter just nu och planerar inför det kommande året; allt ifrån budgetarbete, bemanningsplanering till mer övergripande frågor. Frågorna och arbetsområdena kan vara många till antalet, och det kan vara svårt att veta vilka åtgärder som behöver vidtas och i vilken ordning. 

Vi har naturligtvis mallarna du behöver för att starta året på bästa sätt. Med hjälp av våra handböcker kan du planera ditt arbete, bland annat gällande styrelsearbete, personalarbete, arbetsmiljö, kvalitetssäkring och GDPR. Med hjälp av handböckerna kan du enkelt strukturera och dokumentera hela arbetsprocessen, och mallarna innehåller hänvisningar till de ytterligare mallar du behöver under arbetets gång.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig får du just nu någon av våra handböcker utan kostnad. Skriv till oss här och berätta vilken du vill ha, så hjälper vi dig vidare. Du som har vår tjänst Företagspaketet kan själv ladda ner de mallar du vill ha. 

Erbjudandet gäller till och med den 1 december 2021. 


VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Måste ett aktiebolag utse en vd?

Enligt aktiebolagslagen finns det inget krav för privata aktiebolag att utse en verkställande direktör. I publika aktiebolag ska det däremot alltid finnas en verkställande direktör. Den verkställande direktören ska sköta den löpande förvaltningen enligt styrelsens riktlinjer och anvisningar. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >