NYTT PÅ DOKUMERA

DokuMeras julgåva – 50 000 kronor till stiftelsen Min Stora Dag

Nu är det snart jul, och varje år brukar vi på DokuMera ge dig som kund en julgåva som tack för året som varit.

I år har vi bestämt oss för att ännu en gång ge vår julgåva till en organisation som vi vill hjälpa, och därför skänker vi 50 000 kronor till stiftelsen Min Stora Dag; i hopp om att fler barn med allvarlig sjukdom eller diagnos ska kunna få glädjefyllda upplevelser. 

Vi vill passa på att tacka dig som kund till DokuMera – utan dig hade vår gåva inte varit möjlig att ge. Vi vill också passa på att önska dig en riktigt god jul!


VECKANS NYHET

God jul önskar vi på DokuMera!

Snart är det dags för ett nytt år med nya möjligheter, och även i år är det nog många som önskar lägga det gångna året bakom sig så snart som möjligt. Oavsett hur det nya året börjar är det viktigt att vara utvilad. I den bästa av världar är julen en tid för vila och återhämtning; en tid för gemenskap med nära och kära –  men inte sällan är verkligheten den motsatta; full av stress och måsten. 

LÄS MER >

VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Vad ska man tänka på vid distansarbete?

Som arbetsgivare finns det många frågor att ta ställning till när medarbetarna ska jobba på distans. Det mest grundläggande är att upprätta en policy för distansarbete, men det finns annat som också behöver ses över. Här nedan följer några frågor som behöver ses över/regleras.

LÄS MER >