VECKANS NYHET

God jul önskar vi på DokuMera!

Snart är det dags för ett nytt år med nya möjligheter, och även i år är det nog många som önskar lägga det gångna året bakom sig så snart som möjligt. 

Oavsett hur det nya året börjar är det viktigt att vara utvilad. I den bästa av världar är julen en tid för vila och återhämtning; en tid för gemenskap med nära och kära –  men inte sällan är verkligheten den motsatta; full av stress och måsten. Vi hoppas att du har möjlighet att ta hand om dig och dina nära i år. Om du känner att vardagens bestyr blir dig övermäktiga kan du ta del av våra mallar om stress för att varva ner och finna ro, men vi hoppas förstås att du finner julfrid utan dem. 

Om du fortfarande inte känner dig färdig med verksamhetsplaneringen inför kommande år rekommenderar vi att du tar hjälp av våra årshjul, exempelvis gällande ekonomi, personal och arbetsmiljö

Detta är vårt sista nyhetsbrev för det här året, men vi ser förstås fram emot att hjälpa dig i ditt företagande även nästa år!

God jul önskar vi dig från DokuMera!


VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Vad ska man tänka på vid distansarbete?

Som arbetsgivare finns det många frågor att ta ställning till när medarbetarna ska jobba på distans. Det mest grundläggande är att upprätta en policy för distansarbete, men det finns annat som också behöver ses över. Här nedan följer några frågor som behöver ses över/regleras.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

DokuMeras julgåva – 50 000 kronor till stiftelsen Min Stora Dag

Nu är det snart jul, och varje år brukar vi på DokuMera ge dig som kund en julgåva som tack för året som varit. I år har vi bestämt oss för att ännu en gång ge vår julgåva till en organisation som vi vill hjälpa, och därför skänker vi 50 000 kronor till stiftelsen Min Stora Dag; i hopp om att fler barn med allvarlig sjukdom eller diagnos ska kunna få glädjefyllda upplevelser. 

LÄS MER >