VECKANS NYHET

Lagstadgade krav utifrån antalet anställda – detta gäller för dig

Har du en eller flera anställda i företaget? I så fall är du väl medveten om att det finns mycket att tänka på. Du har många skyldigheter att uppfylla enligt lag, men du har också en lång rad andra viktiga frågor att tänka på; som att motivera dina medarbetare och få dem att vilja stanna kvar i företaget. 

Känner du också att det ibland kan vara svårt att veta vad som behöver göras och hur man kan arbeta för att följa alla måsten och borden? Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att fullgöra dina skyldigheter. Därför har vi upprättat en lista över lagstadgade skyldigheter utifrån antalet anställda. Du kan just nu ladda ner den utan kostnad här

Varför inte också ta del av vårt årshjul om anställning där vi beskriver de viktigaste områdena och frågorna att se över gällande dina anställda? Med hjälp av årshjulet kan du enkelt strukturera och uppfylla dina skyldigheter och övriga åtaganden gentemot dina anställda. Du kan just nu ladda ner mallen utan kostnad här


VECKANS FRÅGA

Vad gav du din sambo i Alla hjärtans dag-present?

I söndags var det Alla hjärtans dag, eller Valentindagen, som dagen också kallas för. Visste du att dagen har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden? 

LÄS MER >

VECKANS TIPS

Vill du veta mer om Företagspaketet? Hör av dig till Helena!

Visste du att DokuMera har tusentals olika mallar som inte bara hjälper dig att göra rätt, utan också att strukturera och effektivisera ditt arbete och arbetssätt? Vi har i tjugo års tid hjälpt flera tusen företag med avtal och andra viktiga dokument speciellt framtagna för företagandets många behov.

LÄS MER >