VECKANS FRÅGA

Vad gav du din sambo i Alla hjärtans dag-present?

I söndags var det Alla hjärtans dag, eller Valentindagen, som dagen också kallas för. Visste du att dagen har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden? Riktigt så länge har dagen inte firats i Sverige, utan det var först på 1960-talet som dagen började firas i större utsträckning, och främst på grund av kommersiella skäl. 

Alla hjärtans dag är den dag många av oss uttrycker vår kärlek lite extra, och inte sällan i form av uppvaktning och gåvor; särskilt blommor. Kärlek och omtanke kan man visa på många olika sätt, även ekonomiskt. Om du är i ett samboförhållande kan det vara både klokt och omtänksamt att se över den gemensamma ekonomin, så att båda parter kan känna sig trygga i händelse av att något oväntat inträffar. Därför vill vi tipsa om vår mall Samboavtal som du kan använda just för det ändamålet. Som en försenad Alla hjärtans dag-present kan du just nu ladda ner den helt utan kostnad. 


VECKANS NYHET

Lagstadgade krav utifrån antalet anställda – detta gäller för dig

Har du en eller flera anställda i företaget? I så fall är du väl medveten om att det finns mycket att tänka på. Du har många skyldigheter att uppfylla enligt lag, men du har också en lång rad andra viktiga frågor att tänka på; som att motivera dina medarbetare och få dem att vilja stanna kvar i företaget. 

LÄS MER >

VECKANS TIPS

Vill du veta mer om Företagspaketet? Hör av dig till Helena!

Visste du att DokuMera har tusentals olika mallar som inte bara hjälper dig att göra rätt, utan också att strukturera och effektivisera ditt arbete och arbetssätt? Vi har i tjugo års tid hjälpt flera tusen företag med avtal och andra viktiga dokument speciellt framtagna för företagandets många behov.

LÄS MER >