VECKANS TIPS

Vill du veta mer om Företagspaketet? Hör av dig till Helena!

Visste du att DokuMera har tusentals olika mallar som inte bara hjälper dig att göra rätt, utan också att strukturera och effektivisera ditt arbete och arbetssätt? Vi har i tjugo års tid hjälpt flera tusen företag med avtal och andra viktiga dokument speciellt framtagna för företagandets många behov.

Vi vet att det inte alltid är lätt att veta vilka dokument som krävs enligt lag och vilka som underlättar det praktiska arbetet, men med hjälp av vår tjänst Företagspaketet kan du snabbt och enkelt få den hjälp du behöver.

Vi vill gärna göra ditt företagande både enklare och tryggare. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med det berättar Helena Nimeby hos oss gärna mer. Skriv eller ring till Helena redan idag på helena.nimeby@dokumera.se eller 073 521 09 34 så är du på god väg till ett både enklare och tryggare företagande! 


VECKANS NYHET

Lagstadgade krav utifrån antalet anställda – detta gäller för dig

Har du en eller flera anställda i företaget? I så fall är du väl medveten om att det finns mycket att tänka på. Du har många skyldigheter att uppfylla enligt lag, men du har också en lång rad andra viktiga frågor att tänka på; som att motivera dina medarbetare och få dem att vilja stanna kvar i företaget. 

LÄS MER >

VECKANS FRÅGA

Vad gav du din sambo i Alla hjärtans dag-present?

I söndags var det Alla hjärtans dag, eller Valentindagen, som dagen också kallas för. Visste du att dagen har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden? 

LÄS MER >