VECKANS NYHET

Har du koll på dina arbetsrättsliga skyldigheter? Vi har årshjulet du behöver

Vet du vilka skyldigheter du som arbetsgivare har gällande arbetsmiljön på arbetsplatsen? Det är förstås svårt att ange exakt, men vi vet att skyldigheterna är många till antalet och att det inte bara är svårt att hålla koll på vilka det är fråga om, utan också att få tiden att räcka till för att uppfylla dem. 

Med vårt årshjul om arbetsmiljö kan du effektivisera ditt arbetsmiljöarbete på ett snabbt och enkelt sätt. Årshjulet ger dig förslag på en arbetsprocess där de olika arbetsmiljöuppgifterna fördelas under året. På så sätt riskerar du inte att glömma bort vad du måste göra, och du behöver heller inte stressa för att hinna följa de krav som ställs. Varför inte ta del av årshjulet redan nu för att komma till rätta med arbetsmiljöarbetet? Just nu kan du ladda ned mallen utan kostnad här

Du vet väl om att vi har många andra mallar om arbetsmiljö som hjälper dig att dokumentera ditt arbete? Du finner mallarna här


VECKANS FRÅGA

Kan arbetsgivaren delegera en arbetsmiljöuppgift?

Arbetsgivaren har alltid det övergripande ansvaret för att arbetsmiljölagstiftningen följs. Vanligtvis representeras arbetsgivaren av den högste chefen i organisationen och denne har då ansvar för att arbetsmiljöansvaret verkställs i organisationen. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 


LÄS MER >