VECKANS TIPS

Vill du veta mer om Företagspaketet? Hör av dig till Linda!

Visste du att DokuMera har tusentals olika mallar som inte bara hjälper dig att göra rätt, utan också att strukturera och effektivisera ditt arbete och arbetssätt? Vi har i tjugo års tid hjälpt flera tusen företag med avtal och andra viktiga dokument speciellt framtagna för företagandets många behov.

Vi vet att det inte alltid är lätt att veta vilka dokument som krävs enligt lag och vilka som underlättar det praktiska arbetet, men med hjälp av vår tjänst Företagspaketet kan du snabbt och enkelt få den hjälp du behöver.

Vi vill gärna göra ditt företagande både enklare och tryggare. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med det berättar Linda Svensson hos oss gärna mer. Skriv eller ring till Linda redan idag på linda.svensson@dokumera.se eller 076 317 89 03 så är du på god väg till ett både enklare och tryggare företagande! 


VECKANS NYHET

Så här coronasäkrar du arbetsplatsen steg för steg – vi har mallarna du behöver

Visste du att nya och hårdare coronarestriktioner började gälla tidigare denna vecka? De nya reglerna avser bland annat begränsade öppettider på restaurang, ensamätning i gallerior och krav på minskad trängsel i butiker och gym. 

LÄS MER >

VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Ersätts arbetsskador som uppstår i hemmiljö?

Just nu är det många som jobbar hemifrån i enlighet med Folkhälsomyndighetens riktlinjer. De flesta tänker nog inte på sitt hem som en arbetsplats, och som arbetsgivare är det lätt att tro att ansvaret för arbetsskador upphör så fort arbetstagaren befinner sig utanför den ordinarie arbetsplatsen, men som arbetsgivare är det viktigt att känna till att kraven i fråga om arbetsmiljö gäller oavsett var arbetstagarna utför sitt arbete. 

LÄS MER >