VECKANS NYHET

Har du kvalitetssäkrat arbetsmiljön på din arbetsplats?

I förra veckans nyhetsbrev tipsade vi om vår Personalhandbok som innehåller en stor mängd tips på vilka dokument du behöver upprätta inom arbetsmiljö. 

Arbetsmiljö är en stor del av det ständigt pågående personalarbetet. Vi har bland annat en Arbetsmiljöhandbok som hjälper dig att strukturera och dokumentera ditt arbetsmiljöarbete. I handboken beskrivs många av de krav som du behöver uppfylla enligt lag, och naturligtvis har vi mallarna du behöver. 

Du som har kommit långt i ditt arbetsmiljöarbete kan av olika skäl vilja kvalitetssäkra det. Det kan du göra med hjälp av våra mallar om ISO 45001. 

ISO 45001 är en internationell ledningssystemstandard som hjälper organisationer med systematiskt arbetsmiljöarbete. Den ställer bland annat krav på säkerhet, psykosocial arbetsmiljö, ledningens engagemang och medarbetarnas delaktighet. 

Det kan vara svårt att veta var i kvalitetssäkringsarbetet det är lämpligt att börja, så vi rekommenderar dig att börja med våra mallar Processbeskrivning för arbetsmiljöledning och vår Handbok för kvalitetssäkring enligt ISO 45001. När du har förstått vad som behöver göras finner du en stor mängd mallar här som hjälper dig att kartlägga och dokumentera ditt arbete. 


VECKANS FRÅGA

Hur ska en projektgrupp inom ISO-arbete organiseras?

Det är lämpligt att man bemannar projektet med medarbetare från de flesta avdelningar/divisioner/produktområden och vid behov externa deltagare. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >