VECKANS NYHET

Dags att planera för nästa år? Ta hjälp av våra årshjul!

Tycker du att det är svårt att hålla koll på hur du och dina anställda bör jobba för att det ska bli så korrekt och effektivt som möjligt? I så fall är du inte ensam. Som företagare behöver du vidta många åtgärder inom vitt skilda områden, och inte sällan är kunskaperna inom de olika områdena ganska låg. Därför har vi upprättat årshjul inom de områden där det finns extra mycket att tänka på.  

Våra årshjul hjälper dig att sprida ut alla uppgifter och åtgärder som behöver utföras och vidtas under året, så att du enklare kan planera din arbetstid och förenkla dina arbetssätt. Varför inte passa på att använda dig av dessa inför det kommande året, så att du får en så effektiv och produktiv start som möjligt på det nya året? Du finner våra årshjul här nedan. 

Årshjul för företagare 
Årshjul anställda i företaget 
Årshjul arbetsmiljö 
Årshjul styrelsearbete 
Årshjul GDPR 
Årshjul brandskydd 
Årshjul informationssäkerhet 
Årshjul ekonomiarbete 


VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Vad ska arbetsgivaren göra vid hot och våld på arbetsplatsen?

I Veckans fråga kan du läsa en sammanfattning av vilka regler som gäller avseende hot och våld eller risken att bli utsatt för hot och våld på arbetsplatsen. Hur kan man som arbetsgivare bedriva ett förebyggande arbete för att minska riskerna för hot och våld på arbetsplatsen? 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 


LÄS MER >