VECKANS TIPS

Juristen tipsar: Förbered det nya året med hjälp av DokuMeras årshjul

Tycker du att det är svårt att hålla koll på hur du och dina anställda bör jobba för att det ska bli så korrekt och effektivt som möjligt? I så fall är du inte ensam. Som företagare behöver du vidta många åtgärder inom vitt skilda områden, och inte sällan är kunskaperna inom de olika områdena ganska låg. Därför har vi upprättat årshjul inom de områden där det finns extra mycket att tänka på.  

Våra årshjul hjälper dig att sprida ut alla uppgifter och åtgärder som behöver utföras och vidtas under året, så att du enklare kan planera din arbetstid och förenkla dina arbetssätt. Varför inte passa på att använda dig av dessa inför det kommande året, så att du får en så effektiv och produktiv start som möjligt på det nya året? Klicka här för att se alla DokuMeras årshjul. 

Erik Rosqvist

Erik är jurist och driver Recollecta Juridik, där han bistår mindre och mellanstora företag i juridiska frågor. Erik hjälper regelbundet DokuMeras kunder i olika juridiska ärenden, och du som har vår tjänst Företagspaketet kan kontakta honom genom DokuMeras Frågeservice. 

erik.rosqvist@recollecta.se

www.recollectajuridik.se


VECKANS NYHET

Personalhandboken – dags för en översyn innan det nya året?

Det praktiska personalarbetet kan vara svårt. Vilka dokument krävs egentligen vid sjukdom, rehabilitering, nyanställning, anställnings upphörande och arbetsmiljö? Inte sällan är det många dokument som behöver upprättas i personalärenden, och arbetet är ofta både tidskrävande och komplicerat.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar på engelska. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. LÄS MER >