VECKANS NYHET

God jul önskar vi på DokuMera!

Snart kommer ett nytt år med nya möjligheter, bland annat möjligheten att börja om på nytt eller att fortsätta på det gamla inslagna spåret. Oavsett hur det nya året börjar är det viktigt att vara utvilad. 

Julen är nämligen en tid för vila och återhämtning. Tid att koppla av, umgås med familj och vänner, men också tid för reflektion. Inte sällan är verkligheten en annan – julen är en tid full av stress och måsten. Ta hand om dig själv i jul. Om du känner att vardagens bestyr blir dig övermäktiga kan du ta del av våra mallar om stress för att varva ner och finna ro, men vi hoppas förstås att du finner julfrid utan dem. 

God jul önskar vi dig från DokuMera!


VECKANS FRÅGA

Är vissa personligheter mer benägna att drabbas av stress?

Traditionell stressforskning talar om två olika personligheter: Typ A respektive Typ B. Typ A-beteende står för tävlingsmentalitet, otålighet och prestation. Man gillar högt arbetstempo, driver sig själv hårt, har stort behov av kontroll och kan lätt drabbas av irritationsutbrott. Generellt kan man säga att typ A-personligheter har svårt för långsamma människor, köer och understimulering.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >