VECKANS NYHET

Har du säkerställt kvaliteten i ditt företag?

De flesta företagare strävar efter att ständigt förbättra och justera sin verksamhet för att möta kundernas behov. Det kan handla om enstaka frågor som hur du undviker driftstörningar eller hur du ska svara i telefon, men det kan också handla om att se över hela områden såsom arbetsmiljö, miljö eller informationssäkerhet. 

Vi får många frågor och önskemål om mallar för kvalitetssäkring, och därför har vi upprättat mallar som steg för steg inom olika områden visar hur du ska gå tillväga för att kvalitetssäkra din verksamhet.

Vi rekommenderar att du börjar med våra mallar om ISO 9001 som lägger grunden för företagets kvalitetssäkringsarbete. För att du ska komma igång så snabbt och enkelt som möjligt rekommenderar vi att du börjar med mallen Checklista certifiering ISO 9001. Fler mallar som hjälper dig på vägen hittar du här. Om du vill fortsätta med kvalitetssäkringsarbetet har vi också mallarna du behöver för att förbättra miljön och arbetsmiljön


VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Är du personuppgiftsansvarig eller personuppgiftsbiträde?

Är vi personuppgiftsansvariga eller personuppgiftsbiträde? Den frågan ställs ofta till mig, och det är inte konstigt. Frågan är av praktiskt intresse, och ofta är gränsdragningen komplicerad, vilket beror på att det praktiska affärslivet blir alltmer komplext. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >