VECKANS NYHET

Har du sett DokuMeras mallar på engelska?

Affärslivet blir alltmer komplext och internationaliserat, och de flesta av oss har åtminstone någon leverantör, samarbetspartner eller kollega med engelska som arbetsspråk. När du behöver ett avtal eller annat underlag är det tryggt att veta att vi har många mallar på engelska som kan underlätta det praktiska arbetet för dig.

Till våra mest nedladdade mallar på engelska hör Samarbetsavtal, Affärsplan, Aktieägaravtal och Anställningsavtal tillsvidareanställning. Övriga populära mallar på engelska är Fullmakt att ingå avtal, Policy för distansarbete, Enkelt skuldebrev, Löpande skuldebrev och Anställningsavtal provanställning. Fler mallar på engelska hittar du här

Saknar du någon av våra mallar i engelsk version? Hör av dig till oss här och berätta vilken eller vilka mallar du saknar. 


VECKANS TIPS

DokuMeras Företagarhandbok – så blir du en bättre företagare

Vill du bli en ännu bättre företagare? Vi tänkte väl det, och i så fall bör du beställa DokuMeras nyligen utgivna Företagarhandbok. I handboken får du konkreta tips och råd av oss i frågor som berör alla företagare, vare sig du vill följa lagstadgade krav, bli en bättre chef, upprätta avtal, motivera dina medarbetare, förbättra arbetsmiljön eller något helt annat.

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >