VECKANS NYHET

Lagstadgade krav för dig med 10 – 50 anställda

Har du mellan 10 och 50 anställda i företaget? I så fall är du väl medveten om att det finns mycket att tänka på. Du har många skyldigheter att uppfylla enligt lag, men du har också en lång rad andra viktiga frågor att tänka på. Varför inte passa på att se över dessa med hjälp av vår mall om lagstadgade krav?

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att fullgöra dina skyldigheter. Därför har vi upprättat en lista över lagstadgade krav utifrån antalet anställda. Du kan ladda ner den utan kostnad här

Några exempel på mallar som du måste upprätta är Dokumentation aktiva åtgärder mot diskriminering, Policy för arbetsanpassning och Arbetsmiljöpolicy. Betydligt fler mallar som du måste upprätta finner du i listan över lagstadgade krav. 

Vet du om att du med vår tjänst Företagspaketet har tillgång till tusentals mallar dygnet runt, året runt? För endast 831 kronor per månad (9 980 per år) kan du både strukturera och effektivisera ditt företagande med hjälp av våra mallar som är speciellt framtagna för företagandets många behov.


VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Hur ska en aktiebok föras?

Varje aktiebolag måste ha en aktiebok. Det är styrelsen som ansvarar för att upprätta en aktiebok med förteckning över aktier och aktieägare. Den ska upprättas så snart samtliga stiftare undertecknat stiftelseurkunden och hållas uppdaterad. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 

LÄS MER >