VECKANS NYHET

Till dig med 1 till 10 anställda i företaget – här är kraven du måste följa

Vi vet att du har mycket att göra, särskilt om du har anställda i företaget. Antalet skyldigheter ökar i takt med antalet anställda, och det kan vara svårt att hålla koll på vilka dokument som egentligen krävs när det finns anställda i verksamheten.

Vi strävar alltid efter att göra din dag enklare och effektivare. Därför har vi listat vilka dokument som du behöver upprätta om du har mellan 1 och 10 anställda i företaget. Just nu kan du ta del av denna översikt helt utan kostnad, och du finner den här.

Varför inte passa på att samtidigt se över hur du ska organisera din verksamhet under året? Är något viktigt område förbisett eller i behov av en översyn? Ta gärna del av våra mallar Årshjul för företagare och Årshjul för anställda som hjälper dig att strukturera ditt arbete. 


VECKANS FRÅGA

Juristen svarar: Vad har arbetsgivaren för ansvar för arbetsmiljön?

Arbetsgivaren har ett omfattande ansvar för arbetsmiljöarbetet på en arbetsplats. Det är arbetsgivaren som är skyldig att systematiskt planera och genomföra arbetet. Detta innebär att arbetsgivaren ska undersöka, förebygga, genomföra och vidta åtgärder för att förbättra arbetsmiljön. 

LÄS MER >

NYTT PÅ DOKUMERA

Nya mallar på DokuMera

Vi upprättar ständigt nya mallar inom olika områden för att göra ditt arbete både enklare och effektivare. Just nu har vi flera nya mallar inom olika områden. Klicka här för att se våra senast publicerade mallar. 


LÄS MER >