Affärsplan 2024

Denna mall från DokuMera hjälper dig att vidareutveckla din affärsidé och verksamhet genom att upprätta en affärsplan. Affärsplanen ska vara ett levande dokument som ständigt är uppdaterat till rådande förutsättningar.

Din affärsplan ska innehålla färska uppgifter om marknaden, konkurrenter, kapitalbehov och andra verksamhetskritiska faktorer. En affärsplan är ett internt dokument men valda delar av den kan omarbetas för att användas mot externa kontakter. DokuMeras mall för affärsplan innehåller verktyg såsom marknadsanalys, SWOT-analys, konkurrentanalys, ekonomisk analys och mycket annat.

I mallen finns exempelbilder gjorda i Word och Excel. Du väljer själv om du vill använda bilderna och modifiera dem, lägga in egna bilder eller ta bort bilderna helt i din affärsplan. Diagrammen modifierar du genom att dubbelklicka på diagrammet och fylla i ditt företags uppgifter under fliken Sheet. Observera att du måste uppdatera referensfälten för att numreringen för figurerna ska ändras; Markera allt och tryck F9.

När du är klar med din affärsplan högerklickar du i Innehållsförteckningen och Bildförteckningen och väljer Uppdatera fält samt Uppdatera hela tabellen.

Specifikation

  • Affärsplan 2024
  • 4397
  • 1,30
  • 17
  • docx
1 295 kr
Välj din plan

Med vårt abonnemang får du obegränsad tillgång till alla våra dokument och guider