Ekonomihandbok 2024

Denna mall från DokuMera hjälper dig att upprätta en ekonomihandbok för ditt företag.

Med en ekonomihandbok kan företaget skapa en säkerhet kring ekonomiska sysslor och genom detta skapa rutiner som förhoppningsvis minskar diverse kostnader, bland annat transaktionskostnader.

DokuMeras mall Ekonomihandbok är till både för dig som ska upprätta en ekonomihandbok och för dig som ska uppdatera en befintlig ekonomihandbok. Mallen innehåller information, instruktioner, exempel och hänvisningar till aktuella dokument som finns i DokuMeras dokumentdatabas.

I mallen finns en hel del tabeller. Om du vill infoga ytterligare en rad i en tabell, ställ markören till höger om den tabellrad nedan vilken du vill infoga fler rader och tryck på Enter. Vill du istället ta bort en rad, för markören till höger om tabellraden så att en vit pil visas. Klicka då en gång med vänster musknapp så att raden markeras. Därefter kan du enkelt radera raden genom att trycka på backspace-tangenten alt. högerklicka och välja Radera rad.

När du är klar med din ekonomihandbok högerklickar du i Innehållsförteckningen och Dokumentförteckningen och väljer Uppdatera fält samt Uppdatera hela tabellen.

Specifikation

  • Ekonomihandbok 2024
  • 4522
  • 1,30
  • 8
  • docx
1 970 kr
Välj din plan

Med vårt abonnemang får du obegränsad tillgång till alla våra dokument och guider