Nyheter

Nyheter
ngen har kunnat undgå AI-vågen som sveper över världen. Yrken hotas, branscher ställer om och möjligheterna för effektivisering framstår som nästintill obegränsade. Men hur tillförlitligt är AI att använda i jobbet? Vilka fallgropar finns? Hur bör du som företagare förhålla dig till den nya tekniken för att hålla jämna steg med konkurrenterna utan regelöverträdelser och brustet förtroende som följd?
Nyheter
Vet du om du lyder under penningtvättslagens regler? Om inte bör du ta reda på vad som gäller för just din verksamhet. Advokater, revisorer, revisionsbyråer, finansinstitut och rådgivare av olika slag är några exempel på företagare som omfattas av penningtvättslagstiftningen.
Nyheter
Typ A-beteende står för tävlingsmentalitet, otålighet och prestation. Du gillar ett högt arbetstempo, pressar dig hårt, har ett stort kontrollbehov och kan lätt drabbas av irritationsutbrott. Generellt kan man säga att typ A-personligheter har svårt för långsamma människor, köer och understimulering. De riskerar hjärtinfarkt och andra stressrelaterade sjukdomar.