Fler tjänster från Crona

Crona Visselbox

Att ge möjlighet till visselblåsning är något som gynnar alla och för bolag med 50 anställda eller fler är det dessutom ett lagkrav. Crona Visselbox är marknadens smidigaste rapporteringskanal för visselblåsning som du enkelt är i gång med på bara ett par minuter.

Crona Visselbox

Crona Lön

Förenkla er lönehantering och spara tid med Crona Lön, anpassat för din verksamhet. Med ett smidigt användargränssnitt, besked via Kivra, kraftfulla automatiseringar och unik flexibilitet är det enkelt att säkerställa korrekt lön i rätt tid. 

Crona Lön

Crona Tid & Resa

Tidrapport, bemanning & schemaläggning, reseräkningar, utlägg, lönebesked, ledighetsansökan - full koll för verksamheten och de anställda. I Crona Tid & Resa har vi samlat allt för en smidig hantering både för medarbetaren och arbetsledaren.

Crona Tid & Resa

Crona HR

Crona HR är ett kraftfullt verktyg för en modern och effektiv personalhantering. Med smidig ledighetsplanering via drag & drop, sjukanmälan och hantering av sjukintyg, rehablistor och mer får du allt som behövs för att stärka din HR-verksamhet.

Crona HR

Crona Löneservice

Hjälp med lönen? Låt våra experter ta hand om jobbet åt er med Crona Löneservice. Fokusera i stället på din verksamhet och överlåt lönen till våra specialister som ansvarar för processen och ser till att era anställda får sina löner i tid och utan fel.

Crona Löneservice

Crona POS

Crona POS är ett modernt, helt webbaserat kassasystem, för alla typer av verksamheter med massor av smarta integrationer till andra system. Välj själv hur du vill ta betalt, bemannat, obemannat eller på en platta eller dator. Oavsett om du arbetar med retail, sportanläggning, second-hand eller all annan handel så finns en version för dig. Crona POS erbjuder en helhetslösning med både utrustning, mjukvara helt utan bindningstid.

Crona POS